Autoservice Gooimeer is een autoservice bedrijf die garant staat voor een goede vakkundige service tegen een voordelige, scherpe prijs
Welkom bij Autoservice GooimeerAutoservice Gooimeer is een  onafhankelijk garagebedrijf, gespecialiseerd in Apk, onderhoud en reparatie  aan uw personenauto.Wij zijn sinds 2013 gevestigd in de Kobaltstraat 12, Industrieterrein Gooimeer te Naarden.


Autoservice Gooimeer is een autoservice bedrijf die garant staat voor een goede vakkundige service tegen een voordelige, scherpe prijs.Bovendien monteren we alleen kwaliteitsproducten.

Wij zijn een AllRound Bedrijf,wij repareren alle merken auto’s van alle bouwjaren.


Omdat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij u nog de service en aandacht geven die wij juist zo belangrijk vinden.


Reparaties vinden uitsluitend plaats op afspraak. Bij onverhoopt hoge kosten wordt er altijd eerst contact met u opgenomen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


U bent van harte welkom!


TEVREDEN KLANTEN


Autoservice Gooimeer is een geweldige garage. Eerlijk en deskundig advies. Hier wordt niet je hele stuurinrichting vervangen als er een zekering kapot is. Het probleem wordt geïdentificeerd en een passende oplossing wordt geboden, waarbij goed wordt meegedacht: wat is er nodig, wat is reëel, wat is de auto waard.


Niels Kamphuis